KSA verkoopt bier Den Blonden Os om kas te spijzen

Aan het KSA-lokaal Den Bonten Os werd Den Blonden Os voorgesteld door oud-leiding en leiding.© MVD
Aan het KSA-lokaal Den Bonten Os werd Den Blonden Os voorgesteld door oud-leiding en leiding.© MVD
Redactie KW

Zoals veel verenigingen gaat ook de vzw die de KSA-lokalen beheert in Deerlijk op zoek naar een extraatje voor de kas. “Geen mosselsouper of eindejaarsvoetbal in het voorbije jaar en toch blijven er de kosten”, zegt de oud-leiding die voor belangrijke sponsoring instaat.

Voorzitter van de vzw Steven Degroote: “Om te kunnen blijven op kamp gaan, activiteiten organiseren, het KSA-heem Den Bonten Os onderhouden,… gaan we het superlekker biertje Den Blonden Os verkopen. Een ambachtelijk brouwsel van hoge gisting dat historisch gebrouwen werd in Bourgogne des Flandres te Brugge met een eenvoud en een natuurlijke elegantie.”

Dit biertje op voorhand bestellen en afhalen kan in het KSA-heem, Vichtestraat 73 te Deerlijk op zaterdag 29 mei tussen 13 en 18 uur. Er is levering aan huis mogelijk vanaf een aankoop van 22 euro. Bestellen kan via dit adres .

Praktische info

Informatie via ksadeerlijkblondenos@gmail.com of 0473 81 68 61 (weekdagen na 18 uur)

Vier flesjes Blonden Os kost 12 euro, acht flesjes + 1 glas is 22 euro, zestien flesjes + 2 glazen kost 42 euro.

Betaling op KSA Tijlsbond Deerlijk, BE63 7512 0359 0108. Naam + het aantal flesjes in de vrije mededeling zetten en het juiste bedrag storten op de rekening. De KSA-oud-leiding laat per mail het afhaalmoment (tijdslot) weten. Via een drive-in systeem aan het lokaal zal het bier coronaproof overhandigd worden. (MVD)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.