Kinderen zoeken kat van Talbot House tijdens interactief spel

De kinderen gaan op zoek naar de kat die graag verstoppertje speelt.© MD
De kinderen gaan op zoek naar de kat die graag verstoppertje speelt.© MD
Redactie KW

Tijdens een interactieve zoektocht leren de kinderen spelenderwijs de geschiedenis van Talbot House kennen. Ze doen dat aan de hand van de zoektocht naar de kat van het huis.

Duchess, de kat van Talbot House, houdt er van door het huis en de tuin te huppelen. Ze doet niets liever dan verstoppertje spelen met de kinderen in het huis. Kan jij haar met de hulp van de gloednieuwe Story Tablets tijdens je volgende bezoek vinden?

Wandel door het huis en luister naar de verhalen van de bezoekers van deze soldatenclub uit WOI in de Gasthuisstraat 43. Ontdek de Britse soldatenclub Talbot House tijdens een interactieve zoektocht. Terwijl ze zoeken in het huis en de tuin krijgen ze heel wat filmpjes te zien en ontdekken ze spelenderwijs de geschiedenis die nog steeds leeft in dit Huis.

Dat kan van zaterdag 13 tot zondag 21 februari, telkens van 10 tot 18 uur. Het basistarief bedraagt 10 euro, Gezinsbondleden kinderen gratis, Gezinsbondleden volwassenen 9 euro, kinderen 6 euro, volwassenen 10 euro. De zoektocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 14 jaar.

(AHP)

Reseveren kan via 057/33 32 28 of info@talbothouse.be Voor meer info, surf naar www.talbothouse.be , daar is ook een filmpje te zien.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.