Jeugdraad brengt zomer van Ardooie op gang met tententocht

Op de foto zien we Wouter Coghe, Laurien Desnyder, Lenka Verstraete, Jente Reynaert en Matthias Grymonpon. Fien Van Bruaene van de jeugdraad kon niet aanwezig zijn op het moment van de foto. © EH
Redactie KW

Met een tententocht op het Volksplein heeft de jeugdraad de zomer van 2021 op gang gebracht. Na activiteitenluwe maanden kon de Ardooise jeugd weer eens genieten van de sfeer om gezellig samen te zijn.

De lokale verenigingen kregen ook de gelegenheid om iedereen een hapje of een drankje aan te bieden. Zo konden ze wat centen genereren om hun activiteiten of het bivak te sponsoren. En de jeugdraad is tevreden.

Matthias Grymonpon : “Er was meer volk dan wij hadden verwacht en gehoopt. De nood om weer samen te zijn was duidelijk aanwezig”. De jeugd kijkt nu uit naar wat er verder deze zomer te beleven valt. De bivakmomenten van de jeugdverenigingen staan met stip op één. Velen verlangen ook naar Werther. Een terrasje doen staat ook op het menu. De jeugdraad hoopt dit jaar weer meer activiteiten te kunnen organiseren en zoekt daarom versterking. (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier