35-tal enthousiaste voetballertjes nemen deel aan paaskamp SK Eernegem

© Foto Coghe
© Foto Coghe
Redactie KW

In onzekere coronatijden organiseerde SK Eernegem toch een paasvoetbalkamp. Het kamp ging door van 12 tot 16 april op het sportcentrum van Eernegem aan de Bruggestraat. Een 35-tal enthousiaste kinderen namen hieraan deel.

“Het was vooraf een beetje koffiedik kijken of we überhaupt een voetbalkamp zouden kunnen organiseren”, vertelt organisator Mario Callewaert. “Het is inderdaad zo dat we pas heel laat beslist hebben om dit te doen en het is dan uiteindelijk nog pas vanaf 25 maart, met het bekendmaken van de richtlijnen voor het organiseren van sportkampen, dat er zekerheid kwam over de haalbaarheid ervan. Het was van bij het begin duidelijk dat we door onze infrastructuur beperkt waren tot vier bubbels van 10 spelers. We zijn vooral blij dat we de kinderen in de huidige tijden toch een aangename tijd konden bezorgen. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste voetballertjes en dat willen en moeten we zo houden. Op de laatste dag van het kamp kregen ze allemaal een aandenken en werden enkele competities gedaan en trofeeën uitgereikt”, aldus Mario.

Nieuwe drainage

Maar er valt nog meer goed nieuws te melden vanuit SK Eernegem. In de gemeenteraad van donderdag 1 april werd de vernieuwing van de drainage van het eerste terrein van de voetbalclub goedgekeurd. De dienst publieke ruimte maakte hiervoor een bestek op. De uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op 41.069 euro. (RI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier