Het Jeugd Rode Kruis bracht in Ardooie een mooie mix van samen spelen en de beginselen van eerste hulp. Ze organiseerden ook regelmatig cursussen voor een jongere doelgroep. Bovendien maakten veel leden uiteindelijk de overstap naar het Rode Kruis van Ardooie.

Delphine Depoorter is de laatste verantwoordelijke van de jeugdbeweging. Niemand neemt de fakkel over. Al hopen ze bij het Rode kruis dat er ooit opnieuw een werking wordt opgestart.

Het Jeugd Rode Kruis had zijn lokalen in de voormalige Broederschool waar ze bijna wekelijkse activiteiten organiseerden.

(JM)

Het Jeugd Rode Kruis bracht in Ardooie een mooie mix van samen spelen en de beginselen van eerste hulp. Ze organiseerden ook regelmatig cursussen voor een jongere doelgroep. Bovendien maakten veel leden uiteindelijk de overstap naar het Rode Kruis van Ardooie. Delphine Depoorter is de laatste verantwoordelijke van de jeugdbeweging. Niemand neemt de fakkel over. Al hopen ze bij het Rode kruis dat er ooit opnieuw een werking wordt opgestart.Het Jeugd Rode Kruis had zijn lokalen in de voormalige Broederschool waar ze bijna wekelijkse activiteiten organiseerden. (JM)