Jeugd Izegem Tribes trakteert vaccinatiecentrum op lekkere ‘boules’

© (Foto MI)
© (Foto MI)
Redactie KW

De Youth Academy van American Footballteam Izegem Tribes sprong vanmiddag even bij de buren, het vaccinatiecentrum ISO, binnen om de medewerkers daar te laten blijken dat ze hun inzet op prijs stellen. Ze trakteerden met ‘boules de berlin’.

“’Carry your cleats’ is ons motto, letterlijk: draag uw voetbalschoenen. Die schoenen zijn er voor ons altijd ongeacht de omstandigheden. Ze dragen ons door harde en minder harde tijden. Dat is ook hoe we zelf willen zijn: ons team dragen zoals onze schoenen dat doen voor ons”, legt Ewout Nuyttens van Izegem Tribes Youth Academy uit. “Maar we gaan nog een stapje verder want ook de zorg voor onze omgeving speelt voor American Footballspelers een grote rol: er zijn, helpen waar we kunnen als team en appreciatie tonen.”

Dat laatste deden ze vanmiddag bij de buren. Pal naast hun oefen- en speelveld ligt immers vaccinatiecentrum ISO. Een bakker die deel uitmaakt van de Tribes creëerde enkele tientallen ‘boules de berlin’ en die werden gretig uitgedeeld aan de medewerkers van het vaccinatiecentrum.

En of ze smaakten… “Mensen drukken geregeld hun appreciatie uit. Zo had er onlangs iemand pralines mee. Ook ontvangen we kaartjes. Dit waren telkens individuele acties. Maar de waardering zoals nu van een complete sportploeg maakten we nog niet mee”, zegt centrumleider Anton Jacobus. “Het motiveert hier de mensen nog extra. Niemand komt hier tegen zijn zin werken en als we voelen dat de mensen achter ons staan, geeft dat nog een extra duwtje.”

Elke medewerker kon smullen van een ‘boule’, ook de mensen achter de schermen en in het callcentrum werden niet vergeten. Resultaat: medewerkers tevreden en ook de American Footballspelers. “Want respect tonen is een van onze waarden en dat konen we hier mooi uiten”, klonk het nog. (MI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier