Jérémie Vrielynck zong ‘Alleen bij jou’ live op Radio 2 én ook live op Eén

Jérémie mocht live zingen op Radio 2 én op Eén. © Bart Borghijs
Patrick Depypere

Al elf weken staat de 20-jarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk met ‘Alleen bij jou’ in de Vlaamse Ultratop 50. Dat is ook Radio 2 niet ontgaan, die deze artiest al vaak draaiden en die hem nu ook uitnodigden naar de studio voor een livebabbel. Jérémie mocht natuurlijk ook zijn liedje live brengen.

“Ik werd uitgenodigd door Radio 2 om een live versie te brengen van mijn single ‘Alleen bij jou’. Deze vraag kreeg ik omdat inderdaad deze single grijs wordt gedraaid bij Radio 2. Ze vonden dat ik niet mocht ontbreken voor een live optreden en een gezellige babbel. Ik was te gast in het programma ‘Zot Veel Vakantie’ van Kim Debrie. Dit programma was live op de radio te horen, te zien in de Radio2 app en het werd ook live uitgezonden met beeld en klank op Eén. Voor mezelf was het toch wel een heel speciaal moment, omdat het mijn allereerste live optreden voor Radio 2 was. Goed nieuws is ook dat mijn single eveneens werd opgenomen op de Radio 2 Zomerhit-cd, die sinds kort in de winkels ligt.”

Volgens Jérémie sloeg hij met presentatrice Kim een babbel over zijn genezingsproces na zijn hersenvliesontsteking, over zijn toekomstplannen zoals nieuwe muziek die er zeker aankomt… Momenteel is Jérémie nog volop aan het schrijven aan nieuwe nummers, die dan in het najaar volledig worden afgewerkt. Op zondag 9 augustus staat Jérémie al elf weken met ‘Alleen bij jou’ in de Vlaamse Ultratop 50. Hij zakte wel van plaats 16 naar plaats 21. “Maar dat blijft nog altijd een mooie resultaat. Stel je voor, al elf weken na elkaar in de grootste Vlaamse Hitparade zoals de Ultratop staan”, benadrukt hij. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.