https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Jérémie Vrielynck verbreekt record in de Vlaamse Ultratop 50 én staat ook in de Radio 2 Top 30

Jérémie Vrielynck is heel gelukkig met zijn succesvolle nieuwe single 'Alleen bij jou'. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Het blijft goed gaan met het nummer ‘Alleen bij jou’ van de 20-jarige zanger Jérémie Vrielynck uit Deerlijk, die in diverse nationale hitparades prijkt. Deze week staat hij voor de eerste keer eveneens in de Radio 2 Top 30.

Op vrijdag 22 mei kwam ‘Alleen bij jou’ uit, het nieuwe nummer van de Brusselse Conservatorium-student Jérémie Vrielynck. Dit nummer is zijn derde eigen nummer. In oktober 2018 kwam ‘Mezelf zijn’ uit én in het voorjaar van 2019 lanceerde hij de song ‘Julie’. Jérémie was nieuwsgierig wat het nu zou worden. “Dat ik zo’n ferme hit te pakken zou krijgen, had ik nooit gedacht”, vertelt hij aan de telefoon. “Morgen – zondag 5 juni – sta ik nu immers al voor de zesde week op rij met dit liedje in de Vlaamse Ultratop 50. Met ‘Mezelf zijn’ stond ik vier weken in deze Nederlandstalige hitparade en met ‘Julie’ helaas slechts één week. Ik verbreek dus nu al een record, want morgen sta ik er al zes weken in. Na één week stond ik op nummer 35. Daarna steeg ik naar 18, 12, 10 en vorige week stond ik zelfs op 8. Ik wil nu al verklappen dat ik op zondag terug op de tiende plaats sta of voor de derde week op rij in de Top 10. Ik ben nu ook de eerste week binnen gekomen in de Radio 2 Top 30 op nummer 25. Ook dat is niet slecht. Bij Ment TV in de Airplay Top 100 sta ik op nummer 12. En in de Ment Vlaamse Top 10 staat mijn nummer op 4 of een stijging van twee plaatsen, want vorige week stond ik op 6. Ik hoop nog een tijdje met ‘Alleen bij jou’ in de Vlaamse Ultratop 50 te blijven staan. Ik zeg nogmaals dankjewel aan alle fans die mij enorm steunen. Merci om er muzikaal te zijn voor me ! In deze tijden hebben we de fans méér dan ooit nodig.” (PADI)

www.jeremievrielynck.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten