Jérémie Vrielynck uit Deerlijk ontroert door geslaagde eerste Feest op de Dijk in Middelkerke

De DS3 Crossback werd met stijl officieel overhandigd bij DS Store Kortrijk door Bruno Turpyn (Verkoopsverantwoordelijke Vandecasteele Kortrijk - rechts), Xavier Vandemeulebroeke (Directeur Vandecasteele Kortrijk, links) en Thibaut Martens (Marketing Manager Group Vandecasteele). © FODI
Patrick Depypere

Woensdagavond 10 juli begon de 19-jarige artiest Jérémie Vrielynck uit Deerlijk aan de eerste van tien optredens tijdens Feest op de Dijk aan onze kust. De zanger schrok van zoveel volk, maar zette wel een heel geslaagd optreden neer.

Voor Jérémie gaat het al méér dan één jaar in stijgende lijn. Na zijn zelfgeschreven single Jij van juni 2018 volgde er in oktober van hetzelfde jaar het nummer Mezelf zijn, waarmee hij maar liefst vier weken in de Ultratop stond en ook te zien was op Ment TV.

Jérémie -die zijn studies aan het Musical Conversatorium in Brussel combineert met zingen – zat niet stil, maar bleef maar schrijven aan nieuwe nummers. In mei jl. kwam het mooie liedje Julie uit. Ook een zelfgeschreven song, waarmee Jérémie opnieuw de Ultratop haalde en eveneens op Ment TV te zien was. Met dit nummer behaalde hij ook al 40.769 views op Spotify.

Zo sterk bezig, daarover werd gesproken en dat zorgde ook voor nieuwe muzikale invalshoeken. Jérémie bereikte een akkoord om tijdens de zomervakantie maar liefst tien keren op te treden tijdens Feest op de Dijk en dit aan de zijde van Filip D’haeze van Swoop, Lindsay én De Romeo’s. Wil je Jérémie eens aan het werk zien? Dat kan in Middelkerke (10 juli), Mariakerke (15 juli), Bredene (16 juli), Wenduine (17 juli), Westende (24 juli), Nieuwpoort (31 juli), Middelkerke (6 augustus), Wenduine (7 augustus), Bredene (12 augustus) en Mariakerke (14 augustus).

Niet enkel aan de kust

Jérémie Vrielynck uit Deerlijk ontroert door geslaagde eerste Feest op de Dijk in Middelkerke
© FODI

Maar Jérémie zal niet enkel aan de kust optreden. In de komende weken staat hij nog op andere podia, zoals vorige zaterdag bij FamilyRadio in Kortrijk. De zanger is ook al terug bezig met nieuwe nummers te schrijven. Verloopt alles volgens planning, dan zal er in september opnieuw een gloednieuwe song uitkomen. Maar eerst geniet hij van al zijn optredens aan de kust. “Ik weet dat er altijd veel volk aanwezig is op Feest op de Dijk, maar toch was het voor mij nu even bang afwachten. ‘t Was immers maar de eerste van een reeks van tien optredens en niet iedereen is al met vakantie. Maar wat een volk was er daar in Middelkerke. Het publiek genoot, maar als artiest genoot ik evenveel van mijn optreden, de ambiance én de positieve respons”, zegt Jérémie op donderdagmorgen.

Jérémie Vrielynck uit Deerlijk ontroert door geslaagde eerste Feest op de Dijk in Middelkerke
© FODI

Jérémie Vrielynck uit Deerlijk ontroert door geslaagde eerste Feest op de Dijk in Middelkerke
© FODI

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.