Jérémie Vrielynck pakt uit met ‘Slechte gewoonte’ en gaat voor clip naar Villa Pura Vida in Kortrijk

“Met ‘Alleen bij jou’ stond ik maar liefst 20 weken in de Vlaamse Ultratop 50, waarvan meerdere weken in de Top 10. Dat ik nu moet bevestigen, heeft me al wakker gehouden”, bekent de 20-jarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk, die voor zijn nieuwe clip dacht aan zijn eigen provincie en die opnam in Villa Pura Vida in Kortrijk.


Jérémie Vrielynck heeft er een aantal zeer bewogen maanden op zitten. Er was natuurlijk de coronacrisis, waardoor de singer-songwriter uit Deerlijk niet alleen een groot feest voor zijn 20ste verjaardag, maar net als zijn collega-artiesten ook tal van optredens aan zijn neus voorbij zag gaan. Daarbovenop werd Jérémie begin juni ook nog eens getroffen door een virale hersenvliesontsteking, waar hij wekenlang gevolgen van ondervond. Het was gelukkig niet alleen maar kommer en kwel, ondanks deze tegenslagen slaagde hij met glans in zijn tweede jaar aan het Conservatorium vanBrussel én beleefde Jérémie, die in zijn jonge tienerjaren bij het grote publiek bekend werd door zijn rol als ‘Jasper’ in de Ketnetmusical en -serie ‘Kadanza’, en als ‘Jonge Fons’ in de spektakel-musical ’14-18′, zijn grote doorbraak als soloartiest met de catchy Nederlandstalige single ‘Alleen bij jou’.

Met ‘Alleen bij jou’ stond Jérémie van30 mei tot en met 16 oktober 2020 (20 weken !) onafgebroken lang genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50, waarvanmeerdere weken in de top 10. Zijn single en bijhorende clip werden grijsgedraaid op Radio 2, Ment en tal van regionale en lokale radio én tv-zenders. Jérémie Vrielynck is een, misschien wel dé grote belofte van de Nederlandstalige popmuziek en heeft met zijn nieuwe single ‘Slechte gewoonte’ alvast de perfecte munitie klaar om de strijd met de hoge verwachtingen rond zijn muziekcarrière aan te gaan. Verwachtingen die hem soms wel zorgen baren, zo vertelt Jérémie :

“Wanneer je een liedje uitbrengt, hoop je natuurlijk dat de radio- en tv-zenders het willen draaien en dat de mensen het leuk vinden, maar dat het zo’n vaart zou lopen met ‘Alleen bij jou’, had ik nooit durven dromen. Ik was al super blij toen ik eind mei zag dat het nummer was binnengekomen in de Vlaamse Ultratop 50, maar dat we zelfs de top 10 zouden halen en 20 weken later nog in de hitlijst zouden staan, tja…niet normaal. Men zegt altijd dat bevestigen na je eerste succes het moeilijkste is, omdat de verwachtingen dan hoger liggen. Ik besef dat maar al te goed en ik moet toegeven dat dit me wel al wat uurtjes slaap gekost heeft. Ik ben van nature wat onzeker en een twijfelaar, maar mijn team en ik staan meer dan 100% achter de nieuwe single ‘Slechte gewoonte’. We gaan ervoor !”, besluit Jérémie, die niet veel kwijt wilde over het thema van zijn nieuwe single. “Och, ’t gaat over liefde én lust. Luister eens en je hoort het wel !” (PADI)

‘Slechte gewoonte’, de nieuwe single van Jérémie Vrielynck is vanaf vandaag beschikbaar voor streaming en/of download – http://HOE.lnk.to/Slechtegewoonte

https://www.youtube.com/watch?v=GDLXY73Y8RU

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.