Jennifer Berton uit Roeselare kruipt zelf in de pen voor pakkende nieuwe single ‘Ik hou nog steeds van jou’

Patrick Depypere

Jennifer Berton (27) uit Roeselare heeft een nieuwe single uit. Ze schreef ‘Ik hou nog steeds van jou’ zelf.

De 27-jarige Jennifer Berton uit Roeselare toonde tijdens het voorbije seizoen van The Voice op VTM niet alleen veel lef, maar ook haar kunnen aan Vlaanderen. De zangeres imponeerde tijdens de blind auditions met I’ve Only Begun To Fight en wist met deze gewaagde keuze en vooral haar zangkwaliteiten, zelfs een plekje te bemachtigen in het team van haar grote voorbeeld Natalia. Hoewel Jennifer later in de wedstrijd nipt de duimen voor teamgenote Elien moest leggen, verliet ze met een flinke dosis positieve energie, zelfvertrouwen en motivatie de wedstrijd.

Na de release van haar vorige single Zachtjes in mijn hart – die werd opgenomen in de legendarische Abbey Road Studios in Londen – pakt Jennifer Berton nu uit met een pakkende ballade Ik hou nog steeds van jou. De zangeres kroop zelf in de pen en schreef de mooie tekst voor dit nummer, geïnspireerd op Lonely Without You van Cynthia Clay. De release van Ik hou nog steeds van jou is een nieuwe stap voor Jennifer Berton, die vastberaden blijft timmeren aan haar zangcarrière.

“Ik bekijk mijn The Voice-avontuur als een waardevolle les en extra springplank voor mijn carrière”, zegt Jennifer Berton. “Ik heb me kunnen tonen aan een erg breed publiek én met Natalia mogen werken. Zij is mijn grote voorbeeld, want ze toonde dat je als gewoon meisje in Vlaanderen kan uitgroeien tot een echte ster, zolang je maar in jezelf en je kunnen gelooft. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat de mensen van mijn nieuwe single gaan vinden. Wanneer je de tekst zelf geschreven hebt, voelt het nog eens extra aan alsof je je kindje loslaat in de wijde wereld”, zo besluit Jennifer met de glimlach. (PADI)

Haar nieuwe single ‘Ik hou nog steeds van jou’ is beschikbaar op alle grote download- en streamingsplatforms.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.