Jelle Rutsaert (25) organiseert ‘respectvolle’ quiz in Ruiselede

(foto RV)
Redactie KW

Op vrijdag 27 maart organiseert de politieke familie Respect een grote quizavond voor jong en oud. “Ruislé Quizt is er voor iedereen die van weetjes houdt en zijn algemene kennis wil testen”, licht samensteller Jelle Rutsaert (25) toe.

De vragenrondes worden bedacht, samengesteld en in een amusante quiz gegoten door een vijftal mensen die het klappen van de zweep inmiddels kennen. Een van hen is de 25-jarige Jelle Rutsaert, zaakvoerder van het kantoor Vastgoed en Advies aan de Kasteelstraat. Hij studeerde af als Master in de Rechten aan de Universiteit Gent en Master in de Management aan de Universiteit van Antwerpen.

Geen schools kantje

Jelle licht de primeur toe. “Het organiseren van quizavonden zit in het DNA van Ruiselede. Er zijn er elk jaar heel wat: van de voetbalclubs, jeugdhuis Jester, het feestcomité,… We dachten bij Respect dat er wel nog eentje bij kon. Quizzen fascineert immers veel mensen en als organisator kan je er alle kanten mee uit. Echt schoolse overhoringen moet je proberen te vermijden, dat vindt niemand leuk. Er zijn veel alternatieven om het boeiend, leerrijk en spannend te houden.

Voor de eerste editie van Ruislé Quizt gaan we voor een goed geolied geheel met algemene kennisvragen, ludieke elementen, een audio- en een visuele ronde. De associatie met Ruiselede zal ook nooit veraf zijn. Een fotoronde en een sportronde mogen ook niet ontbreken.

We zijn nog volop bezig met brainstormen en de praktische realisatie, waarbij we vooral een ontspannende maar ook leerrijke avond willen bieden”, zegt de mede-initiatiefnemer en regisseur van de allereerste Respect-volle quizavond.

De quiz vindt plaats in zaal Spel en Sport op vrijdag 27 maart om 19.30 uur. Deelnemen kan in teams van 4 tot 5 personen en kost 20 euro. Info en inschrijven: 0494 16 12 26 of jelle@vastgoed-rutsaert.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier