Jean-Marie Pfaff opent Filou Sportsbar Oostende

Jurgen Vanpraet voor de nieuwe sportsbar aan de Sea'rena.©Peter MAENHOUDT
Jurgen Vanpraet voor de nieuwe sportsbar aan de Sea'rena.©Peter MAENHOUDT
Redactie KW

De opening van de horeca binnen betekent ook de echte start van de nieuwe Filou Sportsbar Oostende op het binnenplein van de Sea’rena. Ook de wedstrijden van de Rode Duivels zijn er live te volgen.

De Filou Sportsbar, een initiatief van de BCO-bestuurders Jurgen Vanpraet en Pascal Degryse, startte eigenlijk al op 8 mei. Maar met de opening van de horeca binnen schakelt de bar, genesteld vlakbij KVO, BCO en het nieuwe zwembad, een versnelling hoger.

Vanaf woensdag vind je er naast de vijf hd-tv’s en twee beamers binnen, ook een groot led scherm van 16 m² buiten op het terras van de sportsbar. Momenteel beleef je er al het zomers sportgevoel met de wedstrijden van BCO in het kader van de play-offs basketball. Er zijn de komende week nog minstens twee wedstrijden live te volgen op groot scherm op terras (maandag 5 juni en woensdag 7 juni), reservatie noodzakelijk.

“Uiteraard zijn ook de wedstrijden van de Rode Duivels straks live te volgen”, luidt het. “Op zaterdag 12 juni speelt België tegen Rusland, waarvoor je alvast een tafel kan reserveren, met voorafgaand een barbecue aan tafel voor maximum vier personen. Ook wellicht de meest iconische Rode Duivel ooit, Jean-Marie Pfaff, zal aanwezig zijn met zijn familie om deze feestelijke opening van het EK en de sportsbar extra sfeer te geven.

100 unieke sjaals

Voor de wedstrijd van 17 juni tegen Denemarken worden er 100 unieke sjaals van deze wedstrijd uitgedeeld en kun je een unieke design fiets van Carslberg winnen mits de juiste gratis pronostiek. Want mee beleven vanop de eerste lijn staat centraal in de Sportsbar. Via www.tifogame.be/filousportsbar kun je trouwens tal van leuke prijzen winnen door gratis mee te doen aan de pronostiek voor alle wedstrijden van de Rode Duivels op het EK.

Reserveren voor de wedstrijden van BCO in het kader van de Play-offs of voor de wedstrijden van de Rode Duivels is mogelijk via Facebook (Filou Sportsbar Oostende) of via jurgen@lumenat.com . Openingsuren en events zijn te vinden op dezelfde Facebookpagina.

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier