"Als resident-dj van de Paulusfeesten heb ik eraan gedacht om 50 mensen, die al veel gedaan hebben voor Oostende, op een originele manier in de kijker te zetten en onsterfelijk te maken met grote poster en een boekje", zegt Jean-Marie Bolle. "De vijftig uitverkorenen staan niet alleen op de poster, ze mochten ook hun favoriete muziek kiezen en daarvan heb ik dan, met de muziek, de clip en de foto's, een mooie montage van gemaakt. Op 15 augustus, vanaf 22.00 uur worden de 50 hits met bijbehorende clip gespeeld, al dan niet in aanwezigheid van de 'Onsterfelijke Oostendenaar' zelf."

"Het gaat om een brede waaier van mensen, die elk op hun terrein slagvaardig zijn, of zijn geweest", vervolgt Bolle. "Het gaat van carnavalisten zoals Glenn Dangreau tot politici zoals burgemeester Bart Tommelein, van sportieve voorzitter zoals Philippe Develter tot zangers zoals Will Andis, van rare kwibussen zoals Wim Quermia en reders zoals Lorenzo Desmit. Ook de nummers die ze gekozen hebben, brengen een rijke variatie van muziek. Het wordt een nacht om naar uit te kijken, op het Paulusplein, op 15 augustus."

(FRO)

"Als resident-dj van de Paulusfeesten heb ik eraan gedacht om 50 mensen, die al veel gedaan hebben voor Oostende, op een originele manier in de kijker te zetten en onsterfelijk te maken met grote poster en een boekje", zegt Jean-Marie Bolle. "De vijftig uitverkorenen staan niet alleen op de poster, ze mochten ook hun favoriete muziek kiezen en daarvan heb ik dan, met de muziek, de clip en de foto's, een mooie montage van gemaakt. Op 15 augustus, vanaf 22.00 uur worden de 50 hits met bijbehorende clip gespeeld, al dan niet in aanwezigheid van de 'Onsterfelijke Oostendenaar' zelf.""Het gaat om een brede waaier van mensen, die elk op hun terrein slagvaardig zijn, of zijn geweest", vervolgt Bolle. "Het gaat van carnavalisten zoals Glenn Dangreau tot politici zoals burgemeester Bart Tommelein, van sportieve voorzitter zoals Philippe Develter tot zangers zoals Will Andis, van rare kwibussen zoals Wim Quermia en reders zoals Lorenzo Desmit. Ook de nummers die ze gekozen hebben, brengen een rijke variatie van muziek. Het wordt een nacht om naar uit te kijken, op het Paulusplein, op 15 augustus."(FRO)