Jarig immokantoor Stragimo stapt 1.000 kilometer voor het goede doel

Met ‘Stappen voor een toekomst’ wil Stragimo Onze Kinderen steunen. © Stefaan Beel
Redactie KW

Immokantoor Stragimo werd 45 jaar geleden opgericht. In plaats van een groot feest te geven voor hun klanten, engageert Stragimo zich om een goed doel te steunen. Met ‘Stappen voor een toekomst’ wil men Onze Kinderen uit Rumbeke een financieel duwtje in de rug geven.

“Naar aanleiding van ons 45-jarig bestaan willen wij met ‘Stappen voor een toekomst’ een project helpen uitwerken ten voordele van vzw Onze Kinderen uit Rumbeke”, begint Jan Stragier, CEO van Stragimo. “Onze Kinderen is een eigentijdse organisatie bijzondere jeugdzorg met een divers begeleidingsaanbod en vestigingen in Rumbeke, Roeselare, Ingelmunster en Menen.”

“Stragimo biedt de klanten reeds 45 jaar huisvesting en Onze Kinderen streeft ernaar om onderdak en diverse opvang te voorzien voor zij die hier niet altijd de middelen voor hebben. Het project ‘Stappen voor een toekomst’ omvat dan ook exact de filosofie waarvoor we ons dagelijks inzetten.”

1.000 km wandelen

“Philippe Malysse, Jozef Verbrugghe en Jessica Bolle zullen 1.000 km wandelen van het Franse Saint-Jean-Pied-de Port naar Midoes in Portugal. De opbrengst van hun tocht gaat integraal naar vzw Onze Kinderen.”

Wie het 45-jarig bestaan van Stragimo wil meevieren, kan dat door bijvoorbeeld 45 km te sponsoren aan 10 euro per km. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar en men krijgt hiervoor een attest eind februari van het volgende kalenderjaar.

Info: jan@stragimo.be

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier