Jana startte met Studio Elegance in volle lockdown

Jana Vandenbouhede in haar studio. (foto MG)
Paul Bruneel

Een uitdaging gaat de 23-jarige Jana Vandenbouhede niet uit de weg. Dat bewees ze door vorig jaar, in volle lockdown, van start te gaan met studio Elegance in de Leistraat 27 in Ramskapelle.

“Ik had de tijd om alles piekfijn in te richten. Ik volgde een opleiding bij Syntra West en heb me daarna ook nog gespecialiseerd in voetverzorging en medische pedicure. Tussendoor volgde ik ook nog les accountmanagement. Ik heb me zeker niet verveeld”, geeft Jana mee.

Je kunt bij haar terecht voor gelaatsbehandeling, kunstnagels en manicure, pedicure, epilatie en semipermanente kleuring van de wimpers en de wenkbrauwen. Jana is ook nog aan de slag als dossierbeheerder en voorlopig baat ze haar zaak uit in bijberoep. “Ik doe het allebei heel graag en ik zie wat de toekomst brengt. Ik weet niet of Studio Elegance ooit mijn hoofdberoep zal worden. Ik zeg nooit nooit”, lacht ze.

Je kunt iedere weekdag bij Jana terecht van 17 tot 20 uur, behalve op donderdag. Ook op zaterdagvoormiddag en zondag blijven de deuren gesloten. Op zaterdagnamiddag kun je er terecht van 14 tot 17 uur.

Info: www.studio-elegance.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.