Tijdens hun WK-voorbereidingsstage beslisten de Rode Duivels met behulp van Ketnet welke scholen zich op 8 juni aan een bezoekje mogen verwachten. Van de deelnemende scholen werd dit jaar verwacht om een creatieve actie uit te werken om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te zetten.

Het was geen gemakkelijke opdracht om vijf scholen te kiezen waar ze binnenkort op bezoek gaan. Alle scholen die een actie op poten hebben gezet, mogen zich dan ook terecht echte Duivelse +scholen noemen.

Jan Vertonghen en Ketnet-wrapper Sander Gillis maakten het goede nieuws bekend aan de scholen. De scholen die naast Bellegem een bezoekje mogen verwachten van de Rode Duivelsverdediger zijn het Sint Augustinus Brakel, GO Basisschool Klim Op Zandbergen, H Pius X Instituut Antwerpen en Heilig Hart Instituut Heverlee.

Tijdens hun WK-voorbereidingsstage beslisten de Rode Duivels met behulp van Ketnet welke scholen zich op 8 juni aan een bezoekje mogen verwachten. Van de deelnemende scholen werd dit jaar verwacht om een creatieve actie uit te werken om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te zetten.Het was geen gemakkelijke opdracht om vijf scholen te kiezen waar ze binnenkort op bezoek gaan. Alle scholen die een actie op poten hebben gezet, mogen zich dan ook terecht echte Duivelse +scholen noemen. Jan Vertonghen en Ketnet-wrapper Sander Gillis maakten het goede nieuws bekend aan de scholen. De scholen die naast Bellegem een bezoekje mogen verwachten van de Rode Duivelsverdediger zijn het Sint Augustinus Brakel, GO Basisschool Klim Op Zandbergen, H Pius X Instituut Antwerpen en Heilig Hart Instituut Heverlee.