Dit was ook te lezen op het witte laken dat aan hun balkon hing met de tekst 'Merci'. "Ik wil met deze oproep vanuit mezelf een welgemeende dank u wel zeggen aan de zorgverleners en daarom sta ik hier met mij gezin ook buiten te applaudisseren."

Veel mensen gaven in Ruddervoorde ook gehoor aan deze oproep om alle mensen die momenteel helpen in deze coronatijden, waaronder ook de mensen uit de warenhuizen en vrachtwagenchauffeurs. Vele Ruddervoordenaars hadden teksten aan hun raam geplaatst, witte doeken buiten gehangen maar ook Belgische en Ruddervoordse vlaggen. (GST)

Dit was ook te lezen op het witte laken dat aan hun balkon hing met de tekst 'Merci'. "Ik wil met deze oproep vanuit mezelf een welgemeende dank u wel zeggen aan de zorgverleners en daarom sta ik hier met mij gezin ook buiten te applaudisseren."Veel mensen gaven in Ruddervoorde ook gehoor aan deze oproep om alle mensen die momenteel helpen in deze coronatijden, waaronder ook de mensen uit de warenhuizen en vrachtwagenchauffeurs. Vele Ruddervoordenaars hadden teksten aan hun raam geplaatst, witte doeken buiten gehangen maar ook Belgische en Ruddervoordse vlaggen. (GST)