James Cooke doet beroep op vzw 4 Example voor opnames in Blankenberge

James kon goed met de rolstoel overweg. © WK
Redactie KW

Donderdagmiddag vonden in Blankenberge opnames plaats voor een nieuw televisieprogramma van James Cooke. Het productiehuis Dedsit, dat in handen is van Studio 100 en tekende voor succesreeksen zoals Tegen de Sterren op, filmde op het strand aan de Pier met medewerking van 4 Example.

Die vzw zet zich in voor een toegankelijk strand en biedt ook strandrolstoelen aan. “Het productiehuis contacteerde ons om de wens in te willigen van een terminaal zieke vrouw die in een rolstoel zit en ervan droomde om nog eens een strandwandeling te maken. Ze was ons ontzettend dankbaar dat we dit voor haar konden doen, en James Cooke bleek heel goed met een rolstoel overweg te kunnen”, zegt Tarik Houbrechts van 4 Example.

Het programma komt pas in het najaar op het scherm. “Veel kan ik er verder niet over kwijt, maar het was voor ons een fijne ervaring. Het productiehuis liet weten dat ze mooie beelden hebben kunnen schieten en als blijk van dank, kregen we enkele foto’s doorgestuurd”, aldus Tarik Houbrechts.

(WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier