In het dagelijkse leven is Ilse Vannieuwenhuyse (39) eventcoördinator van Gent-Wevelgem, de wielerwedstrijd die normaal komende zondag gereden zou worden. Haar grote uitlaatklep is al jaren muziek. "Zingen is altijd al een remedie geweest om de dingen in perspectief te plaatsen", zegt ze. "In deze onzekere tijden heb ik een lied geschreven met een warme boodschap. Die is duidelijk: blijf in uw kot. Dat meen ik echt."

Ilse nam het nummer Let it go van James Bay onder handen. Beluister en bekijk het resultaat hieronder.

Voor mij is muziek en zingen altijd een remedie geweest om dingen in perspectief te plaatsen. In deze onzekere tijden heb ik een lied geschreven met een warme boodschap. Maybe you like it, maybe you don’t maar ik meen het hé blijf in uw kot😉 #stayathome

Geplaatst door Ilse Vannieuwenhuyse op Maandag 23 maart 2020
In het dagelijkse leven is Ilse Vannieuwenhuyse (39) eventcoördinator van Gent-Wevelgem, de wielerwedstrijd die normaal komende zondag gereden zou worden. Haar grote uitlaatklep is al jaren muziek. "Zingen is altijd al een remedie geweest om de dingen in perspectief te plaatsen", zegt ze. "In deze onzekere tijden heb ik een lied geschreven met een warme boodschap. Die is duidelijk: blijf in uw kot. Dat meen ik echt."Ilse nam het nummer Let it go van James Bay onder handen. Beluister en bekijk het resultaat hieronder.