Op een speciale Facebookpagina wordt iedereen aangespoord om elke avond om 20 uur een minuut lang te applaudisseren voor de zorgsector en daarna een lied te zingen. De keuze voor vanavond viel op Leef.

Nog wat luider klonk het onder meer in de Stuivenberstraat waar dj Bert (Leplae) in zijn garage een discobar installeerde en ook Leef liet weerklinken. Tegelijk werd er in de straat massaal geapplaudisseerd.

De nodige afstand

Het initiatief kreeg ook navolging bij andere dj's in de stad. De bewoners konden het initiatief appreciëren. Van onder paraplu's in het deurgat of vanuit ramen van de bovenverdiepingen werd meegezongen en bewogen, terwijl op die manier iedereen wel de nodige afstand van elkaar hield.

(MI)

Op een speciale Facebookpagina wordt iedereen aangespoord om elke avond om 20 uur een minuut lang te applaudisseren voor de zorgsector en daarna een lied te zingen. De keuze voor vanavond viel op Leef.Nog wat luider klonk het onder meer in de Stuivenberstraat waar dj Bert (Leplae) in zijn garage een discobar installeerde en ook Leef liet weerklinken. Tegelijk werd er in de straat massaal geapplaudisseerd.Het initiatief kreeg ook navolging bij andere dj's in de stad. De bewoners konden het initiatief appreciëren. Van onder paraplu's in het deurgat of vanuit ramen van de bovenverdiepingen werd meegezongen en bewogen, terwijl op die manier iedereen wel de nodige afstand van elkaar hield. (MI)