Het Kerkplein zal niet toegankelijk zijn voor auto's. De stad vraagt om zoveel mogelijk met de fiets of te voet naar de dienst te komen. Er zal een fietsparking zijn tussen de Kerk en de Dekenij aan de zuidzijde van de kerk. De stad voorziet een geluidsversterking voor buiten. Zo kunnen de mensen die eventueel niet meer binnen kunnen in de kerk, de plechtigheid toch volgen.

Naar aanleiding van het overlijden worden er binnen de stad een aantal maatregelen getroffen. Alle stadsdiensten zullen woensdagvoormiddag 25 maart gesloten zijn voor het publiek. De gemeenteraadszitting van dinsdag 31 maart wordt geannuleerd. De eerstvolgende bijeenkomst van de gemeenteraad staat gepland op dinsdag 28 april. Alle publieke activiteiten, vergaderingen, commissies en dergelijke, die gepland waren voor volgende donderdag, zoals de viering van 5 jaar Babbeldoos en het netwerkevenement voor de Izegemse ondernemers, worden uitgesteld. De vlaggen aan het stadhuis worden niet uitgehangen.

Vorige week woensdagochtend besloot Filip Motte (53) om uit het leven te stappen. Hij stierf bij een ongeval op de treinsporen op de grens tussen Ingelmunster en Lendelede.

(FJA - Foto a-FM)

Het Kerkplein zal niet toegankelijk zijn voor auto's. De stad vraagt om zoveel mogelijk met de fiets of te voet naar de dienst te komen. Er zal een fietsparking zijn tussen de Kerk en de Dekenij aan de zuidzijde van de kerk. De stad voorziet een geluidsversterking voor buiten. Zo kunnen de mensen die eventueel niet meer binnen kunnen in de kerk, de plechtigheid toch volgen.Naar aanleiding van het overlijden worden er binnen de stad een aantal maatregelen getroffen. Alle stadsdiensten zullen woensdagvoormiddag 25 maart gesloten zijn voor het publiek. De gemeenteraadszitting van dinsdag 31 maart wordt geannuleerd. De eerstvolgende bijeenkomst van de gemeenteraad staat gepland op dinsdag 28 april. Alle publieke activiteiten, vergaderingen, commissies en dergelijke, die gepland waren voor volgende donderdag, zoals de viering van 5 jaar Babbeldoos en het netwerkevenement voor de Izegemse ondernemers, worden uitgesteld. De vlaggen aan het stadhuis worden niet uitgehangen.Vorige week woensdagochtend besloot Filip Motte (53) om uit het leven te stappen. Hij stierf bij een ongeval op de treinsporen op de grens tussen Ingelmunster en Lendelede. (FJA - Foto a-FM)