Izegem huldigt zijn sportkampioenen

Redactie KW

In een zeer goed gevulde “Leest” werden zaterdagvoormiddag de verschillende Izegemse sportkampioenen gehuldigd. Nogmaals bleek opnieuw dat Izegem een sportstad is en ook blijft.

Nadat de bronzen medailles voor de provinciale kampioenen onder de 18 jaar en de zilveren medailles voor de provinciale kampioenen boven de 18 waren uitgereikt was het de tijd voor de gouden medailles voor de nationale en Vlaamse individuele kampioenen. De Izegemse triatlonclub EFC-ITC leverde met Charlotte Deldaele, Steven Van Heirsele en Marit De Meulenaere drie laureaten. Ook Bram Dekeyzer en Mathieu Ronse kregen goud voor KTC Isis. Ook Flac kon juichen met titels voor Tim Depickere, Maxim Sanctorium, Nils Pauwelyn en Rudy Roesbeke. Grote slokop werd echter het Life danscenter met een gouden medaille voor Lisa Dewaele, Maïte Verhulst, Lana Verkest, Zytho Vander Meiren, Ellen en Emmely Brabant, Margaux Passchyn, Emily Vanhoutte, Jade De Geldere, Dempsey Vanthomme, Maité Behaeghel en Melissa Teirlinck. Ook Emmerick Vanhee en Tim Geldhof van Isogym en Linde Herreman van de Korijkse zwemclub passeerden nog de revue.

Als slot werden de sportman, sportvrouw en de trofee voor sportverdienste van Izegem uitgereikt. Sportman werd Beny Verbeke van Isogym, sportvrouw Linde Herreman en de trofee voor sportverdienste werd postuum uitgereikt aan Filip Motte. (PVDW-Foto WC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.