Isolatiefabrikant steunt lokale verenigingen met cheque van 275 euro

Redactie KW

Isolatiefabrikant Ursa Insulation uit Desselgem zette intern een actie op poten om geld in te zamelen voor twee lokale verenigingen. Minibeleefboerderij De Stege en dierenopvangcentrum Folyfoot ontvingen elk een cheque van 275 euro.

De isolatiefabrikant, die het afgelopen jaar opnieuw in het nieuws kwam rond de geurhinder in Desselgem, wou dit coronajaar met een positieve noot eindigen. Daarom startte ze een kleine actie op sociale media.

Euro’s voor likes

“Voor elke nieuwe like op onze Facebookpagina ging er telkens één euro naar deze verenigingen”, vertelt communicatieverantwoordelijke Gerty Delange. “ Op een drietal weken tijd slaagden we erin om 521 likes toe te voegen. Aan beide verenigingen werd een cheque van 275 euro overhandigd.”

De Stege uit Desselgem biedt professionele steun aan mensen met een zorgvraag. Sinds 2017 is Nathalie Sinnesael de drijvende kracht achter de minibeleefboerderij, die vernoemd is naar haar dochters Sterre en Geike. Folyfoot is een dierenopvangcentrum uit Waregem dat zwerfdieren een nieuwe thuis geeft. In dit erkend asiel staan de vrijwilligers dag en nacht klaar om dieren in nood op te vangen. (PNW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.