Iris Vandenbussche staat voortaan achter de tapkraan van kantine KOG Stasegem

Iris kijkt uit naar het nieuwe avontuur. © slw
Redactie KW

Vanaf zondag 29 juli waait een frisse wind in de kantine van voetbalclub Ons Genot Stasegem. Iris Vandenbussche (45) neemt er plaats achter de bar, hoewel ze in Wevelgem woont is ze geen totaal onbekende van het Stasegemse voetbal.

“Mijn schoonzoon Christophe Vanneste, beter gekend als Tuure, traint er al de U17”, verklaart ze. “Hij vertelde me dat ze iemand zochten om de kantine uit te baten. Ik twijfelde wel even, daarom besprak ik het mijn mijn kinderen. Doen Mama, zegden ze, dat is echt iets voor jou! Dit is iets wat me ligt, dus heb ik toegehapt.”

Ook haar zoon Mathieu Degrande maakt de overstap, hij komt de U17 van Stasegem vesterken vanuit Bissegem. Iris kijkt uit naar het nieuwe avontuur. “Het klikt in ieder geval goed met het bestuur, we kunnen er maar beiden wel bij varen. In het verleden werkte ik nog in de horeca, onder meer in brasserie de Komedie in Kortrijk. We wachten wat af, we beginnen met een beperkte kaart. Voor een lekkere zelfgemaakte spaghetti en croque monsieurs kan je vanaf zondag bij ons terecht.”

(SLW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier