Inzamelactie voor slachtoffers overstromingen in de Ardennen

Staand vlnr. Johan Debouvere, Ingrid Debusschere, Jasper Bossuyt, Sabine Martens, Katrien Vandaele en Sabine Van Overbeke. Geknield: Danny Bossuyt. Matthias Debouvere, Sofie De Keyzer en Danny Vancauwenberghe ontbreken op de foto. © (Foto LB)
Redactie KW

Een groep vrijwilligers uit Meulebeke wil op zondag 8 augustus met een volle vrachtwagen hulpgoederen richting Trooz, Theux en Chaudfontaine rijden.

Initiatiefneemster Sabine Van Overbeke: “We hebben contacten gelegd met verantwoordelijken ter plaatse. De bedoeling is dat we echt aan huis gaan bij de mensen die onze hulp kunnen gebruiken en die niet in staat zijn om de grote depots met hulpgoederen te bereiken. We zijn vooral op zoek naar gas- en kampeervuurtjes, thermoskannen, verzorgingsproducten, producten voor persoonlijke hygiëne, pakjes koffie of thee, droge, houdbare voeding, zaklampen en batterijen, handdoeken en dekens, werkhandschoenen en allerlei kuis- en wasproducten.”

Dit alles kan binnengebracht worden in de Oude Paanderstraat 19, ten huize Danny Bossuyt en Sabine Van Overbeke, van dinsdag tot vrijdag telkens van 14 tot 18 uur en op zaterdag van 08 tot 12 uur. Op zondagmorgen vertrekt dan de vachtwagen richting Ardennen.

Voor verdere inlichtingen :sabinevanoverbeke8760@gmail.com, 0473 / 45 60 17. (LB)