Inwoners Lo-Reninge krijgen mondmasker met logo van de stad

Burgemeester Lode Morlion en schepen Lieve Castryck met het mondmasker dat de inwoners de voorbije dagen mochten ontvangen. (foto KVCL)
Burgemeester Lode Morlion en schepen Lieve Castryck met het mondmasker dat de inwoners de voorbije dagen mochten ontvangen. (foto KVCL)
Redactie KW

Alle inwoners van Lo-Reninge ouder dan 12 jaar kregen de voorbij dagen een mondmasker in de bus in de groene kleur van de nieuwe huisstijl met daarop het logo van de stad Lo-Reninge.

De mondmaskers werden aangekocht via Think Pink, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Hiermee steunde het stadsbestuur meteen ook een goed doel. Bij het pakketje mondmaskers stak ook een nieuwjaarskaartje om de inwoners een hart onder de riem te steken in deze toch wel moeilijke coronatijden. “Kerst en Nieuw zullen niet verlopen zoals we wensen, maar laten we elkaar in deze bijzondere dagen niet loslaten. We geloven zeker dat er licht is aan het einde van de tunnel”, staat daarop onder meer te lezen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat de stad Lo-Reninge mondmaskers uitdeelt. Ook in juni kregen de inwoners al eens mondmaskers in de bus, meer bepaald een mondmasker dat door vrijwilligers werd genaaid en een wit aangekocht exemplaar. Ook nu hielpen vrijwilligers mee met het samenstellen en verdelen van de pakketjes. “Het stadsbestuur is hen daar heel dankbaar voor”, besluit burgemeester Lode Morlion. (KVCL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.