Inwoners Houthulst heffen het glas op het nieuwe jaar

Walter Decoodt, Marleen Lamaire, Marc Pysson, Jaklien Delaere, Gisèle Derycke, Frans Huyghe, Eddy Clauw, Oswald Caryn en Lutgarde Decoodt. Familie en vrienden zijn heel tevreden met deze nieuwjaarsreceptie. © foto AC
Redactie KW

Zondag 12 januari. Vanaf 10.00 uur stroomden de inwoners van Houthulst samen in de polyvalente zaal van de Vrijetijdscampus. De gemeente nodigde iedere inwoner uit om het glas te komen heffen op het nieuwe jaar.

Ongeveer 1.600 inwoners gingen op de uitnodiging in. Iedere bewoner kreeg drie bonnetjes waarmee ze twee stukken pizza en een kopje soep konden nemen. daarnaast vloeide de drank rijkelijk. Er was voor iedereen wat voorzien van cava tot bieren met hoge gisting over een gewoon pintje en een grote keuze frisdranken. Het werd gezellig en de verschillende deelgemeenten waren goed vertegenwoordigd.

Veel tafels boden plaats aan de mensen die liever gingen zitten, anderen voelden zich goed aan de receptietafels en nog anderen gingen rond in de zaal om alle kennissen te begroeten. “Mit de wensch van ‘t joar“, klonk het alom. Iedereen tevreden, allemaal blije gezichten vandaag. De algemene teneur was dat het een heel leuk initiatief is en tot ver na de middag werd er nog verder genieuwjaard in Houthulst.

(AC/ foto AC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.