Invest Mobile schenkt 900 boeketten Zeeuwse tulpen aan medewerkers AZ Zeno

© MM
Redactie KW

Invest-Mobile pakte deze vrijdag met een leuke attentie uit voor het verplegende personeel in AZ Zeno. Het golfkarrenbedrijf schonk deze voormiddag om 11 uur aan de medewerkers van AZ Zeno 900 boeketten Zeeuwse tulpen.

“De coronacrisis legt een zware druk op de negenhonderd medewerkers van AZ Zeno. Invest-Mobile wil hen een hart onder de riem steken. Wij willen hen een teken van waardering geven voor hun harde werk in deze moeilijke tijden. Daarom schenkt Invest-Mobile hen negenhonderd bossen Zeeuwse tulpen. Want wat is er fleuriger in deze duistere tijden dan het bonte kleuren pallet van deze lentebloemen? Daarvoor deed Invest-Mobile beroep op een tulpenveld in Zeeland om voor de nodige boeketten te zorgen. De negenhonderd medewerkers van AZ Zeno staan allemaal in een frontlinie tegenover een gemene en onzichtbare vijand. Wij kunnen het werk niet lichter maken. Maar wat kleur op de werkvloer en het gevoel gewaardeerd te worden voor het harde werk zal dit extra energie geven om met volle moed hun lastige taak verder te zetten”, weet zaakvoerder Magdalena Suchora.

Invest Mobile schenkt 900 boeketten Zeeuwse tulpen aan medewerkers AZ Zeno
© DM

Invest-Mobile is een innovatief bedrijf uit Knokke-Heist gespecialiseerd in de assemblage, verkoop en verhuur van elektrische citymobiels (golfkarren) en elektrische shuttlebussen voor op de openbare weg.

Om gezondheidsredenen vroeg AZ Zeno om ter plaatse geen foto’s te maken of een interview af te nemen.

(DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.