Tom's Tourney is een jaarlijkse traditie in Brugge en ook voor de 28ste editie van dit jaar schreven zich heel wat nationale en internationale frisbeeteams in. Het evenement, dat groeide met een deelname van 60 naar 64 ploegen, was gepland op 1, 2 en 3 mei op de terreinen van de Gulden Kamer in Sint-Kruis, maar kan als gevolg van het coronavirus niet plaatsvinden.

Wel het EK

"Dit is de enige juiste beslissing in deze onzekere tijden", klinkt het bij Glenn Denolf van Freezzz Beezzz Brugge. "Volgend jaar doen we uiteraard een nieuwe poging van 7 tot en met 9 mei, maar in oktober eerst nog het Europees kampioenschap."

De Brugse club mag dan met de ervaring die het al heeft op dezelfde locatie en net zoals in 2011 het EK voor clubteams organiseren. Dit keer met opnieuw 24 open teams, 16 damesploegen en ook 12 gemengde ploegen.

(ACR)

Tom's Tourney is een jaarlijkse traditie in Brugge en ook voor de 28ste editie van dit jaar schreven zich heel wat nationale en internationale frisbeeteams in. Het evenement, dat groeide met een deelname van 60 naar 64 ploegen, was gepland op 1, 2 en 3 mei op de terreinen van de Gulden Kamer in Sint-Kruis, maar kan als gevolg van het coronavirus niet plaatsvinden. "Dit is de enige juiste beslissing in deze onzekere tijden", klinkt het bij Glenn Denolf van Freezzz Beezzz Brugge. "Volgend jaar doen we uiteraard een nieuwe poging van 7 tot en met 9 mei, maar in oktober eerst nog het Europees kampioenschap."De Brugse club mag dan met de ervaring die het al heeft op dezelfde locatie en net zoals in 2011 het EK voor clubteams organiseren. Dit keer met opnieuw 24 open teams, 16 damesploegen en ook 12 gemengde ploegen. (ACR)