Het Interbad in Sint-Kruis zal dan op zaterdag pas om 13.45 uur openen en in het Jan Guillinibad zullen het aantal openingsuren uitgebreid worden. Zo zal je vanaf dan ook over de middag kunnen zwemmen zodat mensen tijdens hun middagpauze wat baantjes kunnen trekken. Voor het Interbad starten ze vanaf begin september een samenwerking met de zwemschool Swimcool waarbij 165 kinderen de mogelijkheid zullen krijgen om te leren zwemmen.

Het Interbad zwembad was in handen van de steden Brugge en Damme en het Guillinibad was een stedelijk zwembad. Met de overname door TMVW/Farys hoopt de stad Brugge heel wat kosten te besparen. Het personeel van beide zwembaden kreeg de nodige info voor een vlotte overstap.

(SR)

Het Interbad in Sint-Kruis zal dan op zaterdag pas om 13.45 uur openen en in het Jan Guillinibad zullen het aantal openingsuren uitgebreid worden. Zo zal je vanaf dan ook over de middag kunnen zwemmen zodat mensen tijdens hun middagpauze wat baantjes kunnen trekken. Voor het Interbad starten ze vanaf begin september een samenwerking met de zwemschool Swimcool waarbij 165 kinderen de mogelijkheid zullen krijgen om te leren zwemmen. Het Interbad zwembad was in handen van de steden Brugge en Damme en het Guillinibad was een stedelijk zwembad. Met de overname door TMVW/Farys hoopt de stad Brugge heel wat kosten te besparen. Het personeel van beide zwembaden kreeg de nodige info voor een vlotte overstap. (SR)