Interactieve wandeltocht voor zomerkamp KSA-Chiro Bissegem

De leiding van KSA-Chiro Bissegem organiseert de wandeltocht. © EDB
Redactie KW

KSA-Chiro Bissegem pakt uit met een wandeltocht op zondag 8 maart. “We willen een evenement organiseren voor alle leeftijden”, luidt het bij de jongeren.

“Omdat we zien dat er heel weinig engagement van onder meer senioren is op evenementen van de jeugd, organiseerde KSA Bissegem vorig jaar voor het eerst een wandeltocht”, begint Stephen Bonte, medehoofdleider van KSA-Chiro Bissegem. Nu KSA en Chiro samenwerken organiseren ze voor de tweede keer deze wandeltocht waar we de jeugd samenbrengen met alle leeftijden.”

Waar vorig jaar de tocht enkel door Bissegem liep, wordt er nu ook door buurgemeenten Marke en Wevelgem gestapt. Er is keuze tussen een tocht van ongeveer 6 km en een van ongeveer 12 km.

Inschrijvingen

“De kleine tocht is een interactieve tocht. De deelnemers kunnen interactief zijn met de omgeving en er is een activiteit aan verbonden.”

Starten en inschrijven kan aan het KSA-Chirolokaal op de Rietput in Bissegem. Starten is mogelijk tussen 10 en 16 uur. Kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro om deel te nemen en volwassenen 4 euro.

Drank en croques

De opbrengst van de wandeltocht gaat naar het zomerkamp van KSA-Chiro Bissegem in Westmalle. “De hele dag kan je ook iets komen nuttigen aan de bar. Er zijn drank en croques te verkrijgen”, besluit Stephen. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier