https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Instagram-ster Enrico start damesboetiek Star Boulevard

Instagram-ster Enrico Vanthomme bij Star Boulevard, zijn Torhoutse damesboetiek die in principe nog in mei opengaat.©Johan Sabbe
Instagram-ster Enrico Vanthomme bij Star Boulevard, zijn Torhoutse damesboetiek die in principe nog in mei opengaat.©Johan Sabbe
Johan Sabbe

Bijna 32.000 volgers op Instagram, ontwerper van zijn eigen kledinglijn Rico-Star en eerstdaags zaakvoerder van de nieuwe, blitse damesboetiek Star Boulevard in de Oostendestraat in Torhout: het gaat hard voor Enrico Vanthomme. Pas 20, maar helemaal op dreef.

Enrico, oorspronkelijk uit Staden afkomstig, is zopas op een appartement boven zijn kledingzaak komen wonen. Op de plaats bij het begin van de Oostendestraat waar zich een aantal jaar geleden nog het authentieke hoeden- en pettenwinkeltje van wijlen Maria Huyst bevond. Op de ruime gelijkvloerse verdieping van de net afgewerkte nieuwbouw zullen er voortaan betaalbare, maar ietwat bijzondere kleren verkocht worden: dameskleding met pit.

Damesmode voor elke leeftijd en elke maat

Enrico stamt uit een zelfstandig nest. In Staden runt zijn moeder het kapsalon Clipso-Style en heeft zijn vader een tuinbouwbedrijf. “Al van kleins af ben ik modebewust”, vertelt hij. “Een dik jaar geleden heb ik mijn eigen modelijn Rico-Star ontwikkeld en er een webshop aan gekoppeld. Dat werd een groot succes. Zo kon ik wat sparen om een eigen boetiek te starten. En kijk: nu is het zover. Star Boulevard moet een voltreffer worden. Ik hoop mijn kledingwinkel nog in mei te kunnen openen.”

Enrico wil damesmode aanbieden voor elke leeftijd en elke maat. “Niet extravagant, maar toch wat opvallender en jeugdiger dan wat je in de gemiddelde kledingzaken vindt”, zegt hij. “Onder meer via Instagram heb ik een breed netwerk opgebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat ik veel vrouwen over de vloer zal krijgen om mijn collectie te bekijken en hopelijk ook te kopen.”

Plafond met een roze gloed in de winkel

Star Boulevard wordt qua interieur en aankleding geen modezaak van dertien in een dozijn. “In de winkel, die in volle opbouw is, zullen de tinten roze en goud de boventoon voeren. Ik kijk uit naar de lange, opvallende toonbank die in de zaak zal staan. Dat wordt een eyecatcher . Ook bijzonder wordt de ledverlichting van het plafond die een roze gloed zal uitstralen.”

Enrico heeft al ervaring opgedaan als verkoper in plaatselijke kledingzaken en start dus niet vanaf nul. “Ik weet wat ik wil en denk ook te weten wat vrouwen qua mode willen. In Star Boulevard zal ik iedereen steevast verwelkomen bij een drankje in een gezellig, lekker geurend interieur.”

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten