Inschrijvingen Nieuwjaarsduik in Oostende zijn geopend

Vorig jaar vlogen de tickets de deur uit en gingen meer dan drieduizend bezoekers de uitdaging aan. © Stad Oostende
Redactie KW

Op zaterdag 6 januari 2024 vindt in Oostende de Nieuwjaarsduik plaats. Deze jaarlijkse traditie is al sinds 1987 het ideale moment voor echte ijsberen om het ijskoude water van de Noordzee te trotseren. Ook zin om mee te doen? Koop dan nu al je ticket via de website. Snel zijn is de boodschap.

Naar jaarlijkse traditie pakt Oostende opnieuw uit met de Nieuwjaarsduik. Op zaterdag 6 januari duiken de deelnemers de koude Noordzee in om het nieuwe jaar goed in te zetten. Vorig jaar vlogen de tickets de deur uit en gingen meer dan drieduizend bezoekers de uitdaging aan.

Burgemeester Bart Tommelein: “We kijken vol verwachting uit naar de Nieuwjaarsduik, een prachtige traditie waarbij het enthousiasme van de deelnemers centraal staat. Samen met duizenden ‘ijsberen’ zetten we het nieuwe jaar op een ludieke manier in, jong en oud samen.”

Wie wil inschrijven, kan dit via de website tot en met vrijdag 5 januari aan het tarief van 8 euro of de dag zelf ter plaatse aan het tarief van 10 euro. Je krijgt er niet alleen een frisse duik voor in de plaats, maar ook heel wat leuke gadgets, een toffe namiddag en lekkers.

Programma

12u00 – Start daginschrijvingen + afhalen polsbandje

12u00 – Opening feestzone en mogelijkheid tot omkleden

14u40 – Gezamenlijke opwarming

15u00 – Startschot

Locatie: Albert I Promenade ter hoogte van “De Drie Gapers”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier