Innerwheel Knokke-Heist Oostkust schenkt 3.000 euro aan TEJO Knokke-Heist

© (Foto DM)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

TEJO Knokke-Heist mocht woensdagnamiddag een delegatie van Innerwheel Knokke-Heist Oostkust ontvangen voor een bezoek aan het TEJO-huis in de Vrièrestraat te Heist.

Innerwheel Knokke-Heist Oostkust bracht een cheque mee voor een erg mooi bedrag van 3.000 euro om TEJO lokaal te ondersteunen. De 3.000 euro zijn werkingsmiddelen voor TEJO voor de aankoop van therapeutisch materiaal, drukwerk, kantoormateriaal…

Innerwheel Knokke-Heist Oostkust werd vertegenwoordigd door voorzitster Martine Leys, Chris Quintens, Cecile Dewulf en Charlotte De Vos. De vrijwilligers van TEJO Knokke-Heist lichtten bij koffie, thee en zoete lekkernijen de werking toe. Innerwheel Knokke-Heist Oostkust is een actieve club van enthousiaste vrouwen die vriendschap en sociaal engagement in hun hart dragen. Naast clubactiviteiten organiseert Innerwheel fondsenwervende activiteiten voor diverse lokale en sociale projecten.

Het TEJO-huis is open voor jongeren tussen 10 en 20 jaar die het even niet meer zien zitten en nood hebben aan therapie: gratis, anoniem en kortdurend. TEJO Knokke-Heist startte op 24 januari 2022 en telt meer dan 30 actieve vrijwilligers waaronder therapeuten en onthaalmedewerkers. Meerdere jongeren hebben hun weg al gevonden naar het TEJO-huis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier