Ingelmunsterse Kadobon voor eerste 1.000 inwoners die CoronAlert downloaden

Ingelmunsternaren die de CoronAlert-app downloaden, maken kans op een Ingelmunsterse Kadobon. © belga
Redactie KW

Het gemeentebestuur van Ingelmunster schaart zich achter het initiatief van de CoronAlert-app en wil haar inwoners stimuleren om deze app te downloaden. Wie dit doet en zich registreert op de website van de gemeente, krijgt een Ingelmunsterse Kadobon.

In de strijd tegen het coronavirus lanceert de overheid de app CoronAlert. Deze gratis app waarschuwt je als je in nauw contact bent geweest met iemand die het virus heeft of heeft gehad. Je kan ook zelf een positieve test melden. Het gemeentebestuur van Ingelmunster vindt de app een belangrijk instrument in de strijd tegen Covid-19 en wil daarom alle inwoners stimuleren om CoronAlert te gebruiken door hen in ruil een Kadobon aan te bieden.

‘Cijfers laag houden’

“Tijdens de coronapiek kregen we veel steun van de hogere overheid. Nu is het onze beurt om hun aanpak een extra duwtje in de rug te geven. In Ingelmunster blijven de coronabesmettingen voorlopig heel laag. Uit de laatste cijfers blijkt dat er momenteel geen coronabesmettingen zijn in onze gemeente”, verduidelijkt burgemeester Kurt Windels.

“We willen dit cijfer ook in de toekomst zo laag mogelijk houden. Daarom roepen we onze inwoners op om de CoronAlert-app te installeren. Zo draagt iedereen zijn steentje bij om de verspreiding van Covid-19 te vertragen.”

Als extra stimulans schenkt Ingelmunster Kadobonnen aan inwoners die de app vrijwillig downloaden. “Wie CoronAlert heeft geïnstalleerd op zijn of haar smartphone kan dit aan ons melden vanaf 1 oktober om 12 uur via het formulier op ingelmunster.be/coronalert. We belonen de eerste 1.000 Ingelmunsternaren die zich registreren met een Ingelmunsterse Kadobon van 5 euro.” (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier