Indrukwekkende herdenkingsrit voor verongelukte Dylan

Zaterdagnamiddag werd een indrukwekkende herdenkingsrit georganiseerd voor Dylan Lommens, de 17-jarige bromfietser die vorige week bij een ongeval om het leven kwam in Heestert.

De opkomst was indrukwekkend. © foto GV

Daags na de uitvaartplechtigheid van Dylan Lommens, organiseerden familie en vrienden een herdenkingsrit voor de jongeman die vorige week donderdagnacht om het leven kwam bij een verkeersongeval in de Vierkeerstraat in Heestert.

De rit startte aan de woning van Dylans vader in Waarmaarde en trok o.a. naar de Vierkeerstraat in Heestert waar op de plaats van het tragische ongeval even werd halt gehouden. Ruim 150 motards, quads en auto’s namen aan de rit deel. Iedere deelnemer of voertuig had wel een rood accentje, verwijzend naar de rode Pontiac Firebird waarmee Dylan vanaf zijn achttien jaar zou rijden. Hij had het voertuig samen met zijn vader opgeknapt. De Pontiac reed op kop van de colonne en werd bestuurd door Dylans beste vriend. De tocht eindigde aan Spikkerelle in Avelgem waar nog witte ballons werden opgelaten.

De organisatoren van de herdenkingsrit waren blij met de ruime opkomst en willen er een jaarlijks gebeuren van maken. Ze hadden ook dankwoorden voor de mensen van de politiezone MIRA die de colonne begeleidden en zorgden dat alles veilig verliep.

(GV/ foto GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.