Indra Parmentier uit Menen wint Face Of Beauty 2019: “Ik kan het nog altijd niet geloven”

Indra Parmentier. © NV
Redactie KW

De Miss Batjesprinses en Face Of Beauty verkiezing die op zaterdag 6 juli doorging in Roeselare kent zijn winnaressen. De 23-jarige Indra Parmentier uit Menen zit bij de gelukkigen en ze mag alvast de titel van Face of Beauty Belgium 2019 op haar palmares pinnen.

“Ik kan het nog altijd niet geloven. Het moet allemaal nog een beetje bij me bezinken”, zegt een trotse Indra. Op het programma stonden voor de zeventien finalisten onder andere drie dansjes, een defilé met de kledij van de hoofdsponsors, een voorstelling van zichzelf en enkele ‘lastige’ vragen van de jury. “Ik dans Disco en Streetdance bij Dursin in Kortrijk en in Ieper dus waren de dansjes geen obstakel voor mij. Door deze troef stond ik vaak vooraan, goed in het zicht van de jury en dit speelde zeker mee voor de uitslag”, vertelt Indra.

Bijna tot klokslag 24 uur moesten de meisjes nagelbijtend wachten op het verdict. “Ik won de titel van Face Of Beauty 2019 en de 19-jarige Luna Timmerman uit Brugge werd Face Of Beauty Benelux 2019. De internationale finale zal doorgaan in de Filipijnen tussen 9 en 18 november. Ik zal er onze Belgische driekleur verdedigen”, aldus Indra.

Het meisje was daarnaast ook de meest sympathiekste van de avond. Officieel zelf. “Ik won ook nog de titel Miss Congeniality of Miss Sympathie en daar zat een mooie citytrip bij naar Rome”, weet een fiere Indra ons te zeggen.

De twee meisjes worden nu klaargestoomd voor het grote gebeuren in de Filipijnen. “De acts ginder zullen van een nog hoger niveau zijn. Ik zal moeten opboksen tegen een vijftigtal landen. Het zal ook de eerste keer zijn dat ik zo ver reis.”

(NV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier