In Roeselare delen ze opnieuw liefdesbomen uit

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Net zoals vorig jaar worden er opnieuw liefdesbomen uitgedeeld in Roeselare. Het initiatief komt van ‘Meer Bomen in Roeselare’.

Het burgerinitiatief Meer Bomen in Roeselare, dat – zoals hun naam doet vermoeden – ijvert voor meer bomen in de Rodenbachstad, voegt opnieuw de daad bij het woord.

Na hun succesvolle actie in 2019 organiseren ze terug hun valentijnsactie. Iedereen die in Roeselare, Beveren, Oekene, Rumbeke of Beitem woont en een boom wil planten of cadeau geven, kan bij hen tot en met 7 februari een gratis boompje bestellen op www.meerbomeninroeselare.be/liefdesbomen.

Afhalen kan op zaterdag 15 februari in de Chalet d’Amour van Meer Bomen in Roeselare, die van 14 tot 17 uur neerstrijkt op De Munt.

De boompjes zijn max. 1,50 meter hoog, wegen weinig en kunnen dus makkelijk te voet of met de (bak)fiets meegenomen worden, klinkt het.

Ze geven daarbij de nodige uitleg over de boom en hoe je die het best plant. Het kost je niets en je doet er jezelf, je vlam en de Roeselaarse luchtkwaliteit een plezier mee.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier