In Poperings zwembad De Kouter kan je maandelijks zwembeurten betalen

Schapen van Sport Klaas Verbeke in zwembad De Kouter. © MD
Andres Hollebeke
Andres Hollebeke Medewerker KW

In het Sport- en Recreatiebad De Kouter in Poperinge kan je voortaan maandelijks je zwembeurten betalen. Door de betaling te spreiden, is de aankoop van een jaarabonnement of meerbeurtenkaart geen grote hap meer uit het gezinsbudget.

“We stelden al dikwijls vast aan de kassa dat jaarabonnementen duur zijn om in één keer te betalen. Vooral voor gezinnen met veel kinderen. We willen tegemoet komen aan de vraag van verschillende bezoekers en het zwembadbezoek laagdrempelig houden. Daarom investeerden we in een bijkomende module voor onze kassasoftware, die het mogelijk maakt om per maand te betalen”, vertelt schepen van Sport Klaas Verbeke (CD&V).

Wanneer je een jaarabonnement koopt, kan je ervoor kiezen om maandelijks via domiciliëring te betalen. Je stapt in voor minstens 12 maanden, daarna kan je het abonnement verlengen of stopzetten. De opzegtermijn is een maand. Als inwoner van Poperinge betaal je maandelijks 20,83 euro, als niet-inwoner 25 euro. Hiermee mag je alle faciliteiten van het zwembad dagelijks benutten.

Klantenbinding

Wie een 50-beurtenkaart voor baantjeszwemmen of een 25-beurtenkaart voor sportbad, recreatiebad en wellness koopt, kan ook voor een gespreide betaling kiezen. Je betaalt dan in zes maandelijkse schijven. Deze optie is bijzonder interessant voor gezinnen die een beurtenkaart voor meerdere gezinsleden willen aankopen.

“Hiermee willen we aan klantenbinding doen op lange termijn. Alle prijzen blijven dus wel dezelfde als vroeger”, besluit schepen Klaas Verbeke.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.