In gloednieuwe promotiefilm ‘Wij zijn Wingene’ staan Wingenaren zelf centraal

Redactie KW

“We zijn trots op onze bruisende gemeente en vooral op onze enthousiaste inwoners. Om dat in de verf te zetten, hebben we een promotiefilmpje gemaakt waarin de Wingenaren zelf centraal staan”, zegt Brecht Warnez, schepen van Communicatie.

De gemeente lanceerde op vrijdag 13 december 2019 haar professionele en eigentijdse promotiefilm ‘Wij zijn Wingene’. “We zien het als een doeltreffend communicatiemiddel om de troeven van onze gemeente in de schijnwerpers te zetten“, zegt schepen Brecht Warnez.

Opvallend, in de korte promofilm gaat het niet over de mooiste plekjes of gebouwen in de gemeente. “We hebben lang en goed nagedacht over wat onze gemeente bijzonder maakt en onderscheidt van andere plattelandsgemeentes. En eigenlijk zijn dat onze geëngageerde inwoners zelf. De sterke verbondenheid tussen hen, de honderden verenigingen en de onmisbare vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten om ze draaiende te houden.” De beelden stralen dan ook volop warmte en goesting uit.

Het promofilmpje wordt via de digitale communicatiekanalen van de gemeente verspreid. “Daarnaast gaan we het filmpje ook inzetten op events, officiële momenten en beurzen.” Je kan de promotiefilm bekijken op www.wingene.be/promofilm.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier