IN BEELD – ‘Tina Turner’ maakt mannen gek tijdens seniorennamiddag

Op de allereerste seniorennamiddag van 2019 in zaal Middenstand in Ingelmunster stonden Frappant, Diana More en Nonkel Jef geprogrammeerd.

© FODI

Diana More, partner van Ivo Pauwels alias Nonkel Jef, wist het publiek in te palmen met haar prachtige stem en wondermooie songs, zoals Hallelujah, Mijn leven (My Way van Frank Sinatra), enz. Nonkel Jef zorgde dan weer voor de komische noot, met natuurlijk ook regelmatig een liedje er tussen in. Maar wie de show stal, was de niet aangekondigde Tina Turner uit Amerika alias Diana More. Zij wandelde over de tafels, legde haar benen in de nek van een mannelijke bezoeker, gaf een andere bezoeker een stevige kus of duwde haar borsten eens dicht tegen een mannelijke aanwezige aan en dit alles terwijl ze natuurlijk zong Simple the Best, dé klassieker van de échte Tina Turner.

Volgende keer zien we elkaar in het Sportpaleis“, glimlachte ze, waarna ze als toetje nog een ander Tina Turner-nummer bracht, namelijk Rolling on the River. De volgende afspraak op dezelfde locatie is op maandag 28 januari met optredens van Verschueren & Co, Yvan Verelli en Michael Lanzo. Op maandag 11 februari staan Verschueren & Co, Greg en Bandit op de affiche. Deuren open vanaf 13.30 uur, show start om 14.30 uur. Toegang: 10 euro, inclusief één koffie en gebak. Reserveren op 0479 23 86 56 of 0485 28 47 77.

(PADI – foto’s PADI en Daniël)