Uit de longlist van 25 namen kozen jullie lezers en de jury de ultieme top tien genomineerden die de titel West-Vlaams Ambassadeur 2018 waard zijn.

Vorige week kwam onze vakjury onder de leiding van voorzitter baron Michel D'Hooghe samen om uiteindelijk één naam naar voor te schuiven: Wim Lybaert.

Lees er alles over in dit artikel: "Ik ben Preus lik fjirtig".

Hashtag #WVLA18

Hou kw.be in de gaten! We gaan ook live op de instagram stories van KW Weekend op @kw_weekend ! (Voor de sportliefhebbers: op instagram stories van @kw.be gaan collega's Sam en Tom ook live maar vanuit Dortmund).

Tweeten en posten op facebook over de West-Vlaams Ambassadeur doen we met de hashtag #WVLA18. U toch ook?!

Uit de longlist van 25 namen kozen jullie lezers en de jury de ultieme top tien genomineerden die de titel West-Vlaams Ambassadeur 2018 waard zijn.Vorige week kwam onze vakjury onder de leiding van voorzitter baron Michel D'Hooghe samen om uiteindelijk één naam naar voor te schuiven: Wim Lybaert.Lees er alles over in dit artikel: "Ik ben Preus lik fjirtig".Hou kw.be in de gaten! We gaan ook live op de instagram stories van KW Weekend op @kw_weekend ! (Voor de sportliefhebbers: op instagram stories van @kw.be gaan collega's Sam en Tom ook live maar vanuit Dortmund).Tweeten en posten op facebook over de West-Vlaams Ambassadeur doen we met de hashtag #WVLA18. U toch ook?!