In beeld
IN BEELD – Nachtwacht stelt film ‘De Poort der Zielen’ voor in Kinepolis in Antwerpen

Deze film is een coproductie met Ketnet en wordt in ons land verdeeld door Kinepolis Film Distribution. De cast bestaat uit o.a. Louis Thyssen (Vladimir), Céline Verbeeck (Keelin), Giovanni Kemper (Wilko), Sven De Ridder (Vega), Hilde De Baerdemaeker (Nemmeza), Peter Thyssen (Roman), Kevin Bellemans (Renvie), Annemieke Verdoorn (President) en Juvat Westendorp (Gideon). Heel wat bekende Vlamingen waren met hun kroost aanwezig om vol aandacht naar deze film te kijken.

Het verhaal: de bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin – de leden van De Nachtwacht – hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

De belevenissen van Nachtwacht zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De clips van Nachtwacht zijn te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.