In beeld
IN BEELD : Mister Gay Belgium-verkiezing in Antwerpen

Twaalf finalisten toonden het beste van zichzelf in een bruisende show, gevuld met defilés, interviews en muzikale acts van o.a. TrinXX, Koen Crucke, Axel Hirsoux, Michaël Lanzo, Lisa Van Rossem.

Er was ook ruimte voor serieuze gesprekken over LGBT-thema’s en de Politie Antwerpen kwam o.a. hun nieuwe campagne Proud 2be Your Friend voorstellen. De jury bestond uit Staatssecretaris Zuhal Demir, Josje Huisman, Laura Groeseneken, Koen Crucke, Jan Verheyen, Katja Retsin, Sofie Dumont, Janine Bischops, Henny Seroeyen, Kelly Pfaff, Loes Van den Heuvel, Lesley-Ann Poppe, Jan Van Dyke, Joyce De Troch, Timo Descamps, Miriam Jacques en Lien Willaert. Bart kwam tijdens zijn campagne op voor LGBT’ers in Woonzorgcentra.

Nick Van Vooren (21) uit Eeklo en Josip Gallet (25) uit Oosterzele eindigden op de tweede en derde plaats. Naast de hoofdtitel van Mister Gay Belgium 2018 werden er ook andere titels uitgereikt: Mister Fotogeniek ging ook naar Bart Hesters (32). Mister Sympathie was voor Josip Gallet (25) en Mister Charity ging naar de Antwerpse Falko De Bolster (24). Bart Hesters krijgt naast de titel ook een toegangsticket voor de Mister Gay World-verkiezing, die in 2019 doorgaat in Hong Kong. (PADI)

Foto’s: FODI

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.