Ieperse stadsdiensten sluiten de deuren in Lakenhalle

Vrijdagmiddag gingen de deuren van de Lakenhalle definitief dicht. © (Foto JL)
Redactie KW

Vrijdagmiddag werd een bladzijde omgedraaid in de geschiedenis van Ieper. ‘s Middags sloten de loketten van de stadsdiensten in de Lakenhalle en vanaf dinsdag zijn ze te vinden in het Auriscentrum.

Vrijdagvoormiddag sloten de stadsdiensten in de Lakenhalle definitief de deuren. Al is definitief misschien toch niet definitief, want terwijl de meeste stadsdiensten naar het nieuwe Aurisgebouw trekken, komt er in het gebouw op de Grote Markt een stadsloket op de plaats waar nu de dienst toerisme is gevestigd. De meeste Ieperlingen zullen er terecht kunnen als ze een document of uittreksel willen van de stad. Heel wat van die zaken zijn trouwens ook via internet aan te vragen.

“Onder meer de diensten bevolking en ruimtelijke ordening hebben vrijdagvoormiddag nog Ieperlingen ontvangen in de Lakenhalle”, vertelt burgemeester Jan Durnez. “Intussen zijn de verhuisdiensten druk in de weer om alle dozen over te brengen naar het Auriscentrum. Dinsdag om 14 uur vindt daar de officiële opening plaats.”

(JL – foto JL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.