Samen met zijn kinderen kwam hij de pup zelf ophalen bij opvangmoeder Annelore en Hilde. Asielmedewerker Benny Aeck wuifde bij het asiel samen met schepenen Eva Ryde en Dimitry Soenen de pup uit zijn nieuwe thuis tegemoet. "Via onze werking met opvanggezinnen bieden wij de jongste dieren, zowel kittens als puppy's, de beste zorgen en socialisatie. Zo maken ze een prima start in hun nieuwe gezin", legt Benny uit. "We twijfelen er niet aan dat Sepp een prima huisgenoot wordt."

Het Ieperse dierenasiel neemt al vele jaren de taak voor opvang van dieren zonder thuis op zich in samenwerking met stad Ieper. "Dankzij de grote inzet en zorg van de vrijwilligers in het dierenasiel, vinden de honden en katten vrij vlot een goede nieuwe thuis", benadrukt nieuwe schepen voor dierenwelzijn Ives Goudeseune "Dat de minister zijn weg tot in Ieper vond, is een mooi bewijs van erkenning voor hun vrijwillig engagement. We bouwen de komende jaren graag samen verder aan een goede dierenopvang in de regio."

Samen met zijn kinderen kwam hij de pup zelf ophalen bij opvangmoeder Annelore en Hilde. Asielmedewerker Benny Aeck wuifde bij het asiel samen met schepenen Eva Ryde en Dimitry Soenen de pup uit zijn nieuwe thuis tegemoet. "Via onze werking met opvanggezinnen bieden wij de jongste dieren, zowel kittens als puppy's, de beste zorgen en socialisatie. Zo maken ze een prima start in hun nieuwe gezin", legt Benny uit. "We twijfelen er niet aan dat Sepp een prima huisgenoot wordt."Het Ieperse dierenasiel neemt al vele jaren de taak voor opvang van dieren zonder thuis op zich in samenwerking met stad Ieper. "Dankzij de grote inzet en zorg van de vrijwilligers in het dierenasiel, vinden de honden en katten vrij vlot een goede nieuwe thuis", benadrukt nieuwe schepen voor dierenwelzijn Ives Goudeseune "Dat de minister zijn weg tot in Ieper vond, is een mooi bewijs van erkenning voor hun vrijwillig engagement. We bouwen de komende jaren graag samen verder aan een goede dierenopvang in de regio."