Chef Wouter Beuselinck weet nog heel goed hoe het allemaal begon. "Ik heb de smaak te pakken gekregen bij mijn moeder die schitterend klassieke en degelijke gerechten klaarmaakte. In onze familie was er niemand die kon koken zoals zij. Het water komt me in de mond als ik aan haar 'haantje in rode saus' terugdenk, maar ook haar kalkoen of vol-au-vent zijn nog steeds onovertroffen. Ik heb wel eerst elektriciteit gestudeerd, maar vanaf mijn 16de mocht ik gelukkig de hotelschool in Koksijde volgen. Mijn ouders hebben dat gezien als een investering en ze hadden gelijk. Ik heb mijn eerste weekendwerk in Salons Saint-Germain in Diksmuide gedaan en zo leerde ik Hilde kennen, want de uitbater was haar nonkel." Gastvrouw Hilde kwam eerst als stagiaire terecht in een meubelzaak. "Maar de eerste dag voelde ik al dat het stilzitten op 'den bureau' niets voor mij ging zijn. Ik wilde zelf iets doen, met mensen om me heen en het hen naar de zin ma...