Ieperling Lorenzo Packet was dit jaar de bezieler van een nieuwe supportersclub in café De Rallye voor de Colombiaan Fernando Gaviria, die straks Quick-Step Floors inruilt voor UAE Team Emirates. De man haalde de topsprinter afgelopen zomer naar Ieper voor een "Meet&Greet" met de meer dan 240 clubleden.

"Ik zat afgelopen vrijdag samen met de vader van Remco Evenepoel om hem toe te voegen aan onze club. Naast zijn eigen dorp Schepdaal is Ieper de enige plaats in Vlaanderen met een supportersclub voor de 18-jarige wielersensatie, die binnenkort aan zijn eerste profseizoen begint bij Quick-Step. Onze club verwelkomt ook de 20-jarige Jasper Philipsen uit Mol, die ploegmaat wordt van Gaviria. Ieper wordt zo de supportersbasis van drie toprenners. Ik hoop dat Gaviria en Philipsen in het voorjaar naar onze stad komen. Evenepoel zou in het najaar langskomen voor een Meet&Greet."

Flirten met Sagan

Het is volgend jaar ook de bedoeling dat de club bussen inlegt naar wielerwedstrijden, waar de renners aan de start komen. Nu staat Lorenzo met zijn bestuur voor een reorganisatie. "Met de onverwachte overstap van Gaviria gaat heel wat van onze merchandise verloren met reclame van Quick-Step, een financiële aderlating. Door de uitbreiding van de club met twee renners beginnen we opnieuw vanaf nul leden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tijdens fandagen begin februari 2019 in café De Rallye."

"We investeren in een nieuwe website en T-shirts, die leden gratis krijgen bij inschrijving. Ik hoop dat we nog vele jaren met heel wat Ieperlingen kunnen genieten van deze drie renners, die uitblinken in sprints, klassiekers en rondes. Ik onderhandelde ook met de entourage van Sagan, maar dat komt momenteel niet van de grond door financiële en taalbarrières."

(TP)

Ieperling Lorenzo Packet was dit jaar de bezieler van een nieuwe supportersclub in café De Rallye voor de Colombiaan Fernando Gaviria, die straks Quick-Step Floors inruilt voor UAE Team Emirates. De man haalde de topsprinter afgelopen zomer naar Ieper voor een "Meet&Greet" met de meer dan 240 clubleden. "Ik zat afgelopen vrijdag samen met de vader van Remco Evenepoel om hem toe te voegen aan onze club. Naast zijn eigen dorp Schepdaal is Ieper de enige plaats in Vlaanderen met een supportersclub voor de 18-jarige wielersensatie, die binnenkort aan zijn eerste profseizoen begint bij Quick-Step. Onze club verwelkomt ook de 20-jarige Jasper Philipsen uit Mol, die ploegmaat wordt van Gaviria. Ieper wordt zo de supportersbasis van drie toprenners. Ik hoop dat Gaviria en Philipsen in het voorjaar naar onze stad komen. Evenepoel zou in het najaar langskomen voor een Meet&Greet."Het is volgend jaar ook de bedoeling dat de club bussen inlegt naar wielerwedstrijden, waar de renners aan de start komen. Nu staat Lorenzo met zijn bestuur voor een reorganisatie. "Met de onverwachte overstap van Gaviria gaat heel wat van onze merchandise verloren met reclame van Quick-Step, een financiële aderlating. Door de uitbreiding van de club met twee renners beginnen we opnieuw vanaf nul leden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tijdens fandagen begin februari 2019 in café De Rallye.""We investeren in een nieuwe website en T-shirts, die leden gratis krijgen bij inschrijving. Ik hoop dat we nog vele jaren met heel wat Ieperlingen kunnen genieten van deze drie renners, die uitblinken in sprints, klassiekers en rondes. Ik onderhandelde ook met de entourage van Sagan, maar dat komt momenteel niet van de grond door financiële en taalbarrières."(TP)