De Ieperse voedselbank 'Op 't Spoor' heeft op dit moment minder in de aanbieding, omdat winkels opvallend minder voedseloverschotten hebben. Daarom roept de stad horeca en landbouwers op om hun overschotten te doneren. Verschillende landbouwers en restaurants hebben dat reeds gedaan. Zo schenkt een landbouwer de komende weken 1.000 kilogram aardappelen aan de voedselbank.

Ondernemers of burgers die producten willen schenken, kunnen zich daarvoor registreren bij het corona-meldpunt van stad Ieper op het gratis nummer 0800/98 900 of corona@ieper.be. Leveringen kunnen elke donderdagvoormiddag tussen 9 en 11 uur, maar enkel na melding op het coronameldpunt.

De Ieperse voedselbank 'Op 't Spoor' heeft op dit moment minder in de aanbieding, omdat winkels opvallend minder voedseloverschotten hebben. Daarom roept de stad horeca en landbouwers op om hun overschotten te doneren. Verschillende landbouwers en restaurants hebben dat reeds gedaan. Zo schenkt een landbouwer de komende weken 1.000 kilogram aardappelen aan de voedselbank. Ondernemers of burgers die producten willen schenken, kunnen zich daarvoor registreren bij het corona-meldpunt van stad Ieper op het gratis nummer 0800/98 900 of corona@ieper.be. Leveringen kunnen elke donderdagvoormiddag tussen 9 en 11 uur, maar enkel na melding op het coronameldpunt.